Wie zijn de buurtverbinders


We stellen ons graag even voor!

Samen Cuijk, het online dorpsplein, wordt gedragen door buurtverbinders. Wij beheren samencuijk.nl, zodat alles wat er in het dorpen/buurten gebeurt zichtbaar en vindbaar is op de site. Van hulpvraag en hulpaanbod tot nieuwtjes, agenda, initiatieven, gemeentenieuws, maatschappelijke instellingen, spullen te koop en nog veel meer. Wij verbinden als vrijwilliger online en 'op straat' mensen met elkaar.

Waar willen we naartoe

Samen Cuijk wil in de komende twee jaar groeien. We willen een website worden waar je alle maatschappelijke initiatieven uit Cuijk kunt vinden. En waar je contact maakt met mensen uit je eigen buurt. We willen samen de sociale kaart opbouwen, waarmee mensen dingen makkelijk zelf, met en voor elkaar, kunnen regelen en kunnen invullen, zoals een agenda.

Wat is onze rol

In onze rol als buurtverbinder stimuleren we buurtbewoners, verenigingen, stichtingen organisaties en bedrijven gebruik te maken van de vele mogelijkheden die dit online dorps- en marktplein biedt om vooral zelf berichten te plaatsen en de agenda te vullen. Daarnaast houden we ook een oogje in het zeil en bieden ondersteuning bij gebruik van de site aan inwoners. 

We staan nog in de kinderschoenen

De buurtverbinders zijn enthousiast van start gegaan. De rode draad van verbinden, ontmoeten en vinden, verbindt ons met elkaar. De website wordt nu verder ingevuld en uitgebouwd. Dit kan alleen als we kunnen rekenen op jullie als inwoners, vrijwilligers en organisaties! 

Kom je ons helpen? Dit begint met het aanmaken van een profiel en/of pagina, door je in te schrijven. Klik hier voor meer uitleg. Inwoners die een actieve rol willen oppakken in het beheren van de website zijn ook van harte welkom! 

Aanspreekpunt

Op dit moment is het aanspreekpunt voor de Samen Cuijk: Michelle van Kruijsbergen.

Voel je je aangesproken om ook buurtverbinder te worden bij Samen Cuijk? Wij kunnen altijd versterking gebruiken en gaan graag het gesprek daarover met je aan. Klik op de knop "stuur contactverzoek" op de profielpagina van Michelle van Kruijsbergen.

We hopen dat je mee gaat doen!

Heb je een goed idee, een tip of een vraag? Neem contact met ons op via contact@samencuijk.nl of spreek ons persoonlijk aan.

Hartelijke groet,

Team Buurtverbinders Samen Cuijk