Wat kun je hier


Wat kun je hier?

Samen Cuijk is een initiatief voor alle inwoners, verenigingen, organisaties en bedrijven in de gemeente Cuijk. Het biedt iedereen de mogelijkheid informatie op deze website te plaatsen en te bekijken. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuwsberichten, activiteiten op de agenda of een oproep als je hulp kunt gebruiken, of hulp wilt bieden. Samen Cuijk is een niet-commercieel initiatief wat gedragen wordt door vrijwilligers (buurtverbinders).

Zo werkt Samen Cuijk
De inhoud van de website kan iedereen lezen. Wil je echter zelf iets plaatsen of wil je reageren, dan moet je je eerst inschrijven door een profiel aan te maken.

Inschrijven en profiel aanmaken
Je kunt jezelf inschrijven en een profiel aanmaken. Klik hier om een profiel aan te maken.  Maak je profiel zo compleet mogelijk met je naam, woonplaats, adres en informatie over jezelf. Een foto maakt je profiel compleet en ben je ook makkelijk herkenbaar voor je dorpsgenoten. Een profiel aanmaken is gratis.

Een pagina maken
Een pagina maak je aan voor je stichting, vereniging, vrijwilligersgroep of maatschappelijke organisatie. Ook professionele organisaties kunnen een pagina aanmaken om informatie te delen. Bedrijven kunnen ook een pagina aanmaken. De website heeft geen commerciële doelstellingen dus we nodigen bedrijven ook uit om hun maatschappelijke betrokkenheid te laten zien.

Vragen
Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen? Spreek ons aan of stuur ons een mailtje op contact@samencuijk.nl. Stuur eventueel je telefoonnummer mee zodat we je kunnen bellen.

Wij hopen dat veel inwoners en organisaties Samen Cuijk actief gaan gebruiken!