Over ons


Samen Cuijk is hét online dorpsplein, dat zorg wil dragen voor verbinding in de gemeente Cuijk. Ons doel is ontmoeten, verbinden en versterken van mensen, verenigingen, stichtingen en organisaties. Een ondersteunende factor daarbij is nieuws. Wij brengen de inwoners graag op de hoogte van allerlei activiteiten die met verbinden en maatschappelijke betrokkenheid te maken hebben. Zo ontwikkelen we samen de sociale kaart. Wij kunnen dit niet alleen helpen jullie ons mee? Vul de agenda in, plaats je nieuws en berichten op onze site!

Deze website is de plek waarop je alles gaat vinden wat er speelt. Bijvoorbeeld een actuele agenda met activiteiten of evenementen, nieuwsberichten, oproepjes van buurtbewoners die op zoek zijn naar hulp of contact. Er gebeuren heel veel mooie dingen in onze gemeente; we willen dat dit zichtbaar wordt zodat we elkaar nog meer weten te vinden.

Tegelijk is het een communicatiekanaal voor inwoners, organisaties en gemeente zodat die elkaar makkelijk kunnen vinden.

Deze website is een initiatief van de gemeente Cuijk en Sociom en in eerste instantie opgezet om een platform te bieden aan inwoners die tijdens de Coronacrisis hulp aan willen bieden of nodig hebben. Het platform wordt door buurtverbinders, samen met Sociom doorontwikkeld naar een online dorpsplein voor de hele gemeente Cuijk met haar zeven kernen.