Workshop de flexibele vrijwilliger

Vrijwilligerspunt Sociom

Details
Maandag 30 november 2020 tussen 19:00 en 20:30
Afgelopen

Steeds meer mensen willen zich niet voor langere tijd als vrijwilliger binden aan een organisatie. Ze zoeken iets voor een kortere periode, willen elk jaar meehelpen op een festival, of af en toe een dagdeel in verschillende organisaties bijspringen. Voorheen waren het vooral jongeren met deze behoefte, maar we horen dit ook vaker bij ouderen. Zij willen na een leven vol plichten graag minder verplichtingen. Veel verenigingen en stichtingen vinden het niet altijd zo makkelijk om de flexibele vrijwilligers in te zetten.

In deze gratis workshop gaan we graag op een interactieve manier met jullie in gesprek en geven we praktische tips hoe je verder kunt met dit thema. De workshop wordt geleid door Annet Scheurs van de Sesam Academie.

Schrijf je in door een mail te sturen naar . Vermeld in deze mail je naam, contactgegevens en welke workshop wilt volgen. Je ontvangt t.z.t. een link naar de online omgeving.

Over de organisator
Vrijwilligerspunt Sociom
Ondanks het coronavirus zijn wij er voor je! Helaas zijn onze Vrijwilligerspunten gesloten, maar we helpen je graag telefonisch of per e-...... Lees meer